måndag 2 februari 2009

Favorit 2

Surfandet håller fortfarande på: Vad tycks om InTrades nya tapet med filmstjärnor från kollektionen Themes of Life. Kolla in: http://www.intrade.se/ och klicka på Themes of life. Jag funderar på att sätta upp tapeten bakom tvn som är en 42 tums Sony Bravia. Väggarna är vita med toner av beige, gardinerna är i lila siden. Jag håller fortfarande på och fixar med väggen som vi har byggt upp bakom tv´n, allt för att dölja sladdarna. Hyllan är platsbyggt och på torsdag kommer Vallacom och fixar tv - uttaget. Nu återstår det att jag spacklar, slipar och målar, något som kan ta tid då jag redan har så många projekt på gång!
Sov gott!

3 kommentarer:

lugnet sa...

Visst är tapeterna läckra!! Det bli bra!
Kram Ullis

lugnet sa...

Hallo där!
Blev lite full i skratt, satt och läste Sköna hem, en artikel jag vet är en favorit till dig, Modig mix i Sofo" och upptäckte att vi kände till dom som bor där! Du känner nog igen en av dom ocm du tittar lite extra!
Kram Ullis

Anonym sa...

Hej!
Kan vi inte få se teve-väggen ni byggt upp. Jag tjatar på gubben min om en sån, jag såg i teve en gång när de gjorde en sån. Men gubben som inte ser på sånt, begriper inte vad jag talar om! För sladdar är så fult!
Ha det bra!
Hulda