torsdag 23 juli 2009

Friggeboden Lillevilla 59


Visst har vi inte bara druckit vin, pillat navelludd och slappat, nej, vi har satt upp en frigga också. Numera får ju friggan vara 15 kvm, fantastisk eller hur? Friggan levererades av Bauhaus på vårt land. Lastbilen var 10 meter lång och höll på att inte kunna köra ned lilla skogsvägen... Paketet lastades av, allt virke hämtades med pråm av mannen i huset och min fina pappa och ja, självklart var jag med jag og:-

Över sjön bar det och sen var det att bära upp 75 meter till platsen var friggan skulle stå, vilket bärande, men vi hade underbara pojkar som hjälpte oss. Tack Linus, Kalle, Erik och Kim!!! Självklart blev det glass och belöning efteråt. Snälla kompisen Björn och frun Helena besökte oss och vilken lycka det var!!! Björn är snickare och det gick med vindens fart!!! Nu har jag målat stugan faluröd, återstår gör dörrar och fönster, men det roligaste, inredningen, det dröjer... Vi ska isolera, , snickra panel och måla, men sen... MIN TID!!!! Ja, det ska bli badrum och gästrum. Nästa sommar kan våra kompisar komma och njuta av vårt fina land!!!


I morgon bär det av till landet igen och det dröjer drygt en vecka innan jag bloggar igen, men vi skrivs snart igen!!!

Kramiss

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Vad härligt att kunna ordna en stor och fin gäststuga! Med toa och dusch, underbart. Era gäster kommer att bli så bortskämda! Och det är ju bara kul att se till att ens gäster har det bra!
Hulda